Suzet lingerie shop: De shop met lingerie die net even anders is

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

De shop met lingerie die net even anders is. De lingerie van Suzet lingerie shop is vaak een beetje in retro stijl. Maar wel gemaakt van moderne materialen voor een perfecte pasvorm. In dit artikel lees je meer over Suzet en de prachtige artikelen die zij verkopen. Daarnaast krijg je meer informatie over diverse soorten lingerie, die je in het assortiment van de winkel terug kan vinden.

Jarretelgordel en Nylon Dreams

Een jarretelgordel met 6 jarretels is de meest favoriete van allen, waardoor ook bij het dragen van naad kousen deze prachtig recht blijven zitten. Nylon Dreams make your dreams, dat is het motto van dit merk. Deze Engelse fabrikant maakt de grootste reeks brede jarretelgordels en step-ins in vintage stijl met 6, 8, 10, 12 en 14 jarretels voor de liefhebbers. Tevens zijn ze in allerlei varianten verkrijgbaar, effen, kleurig, satijn, transparant, met kant eroverheen of met transparant kant. Je kunt het bijna niet zo gek bedenken of het is er.

De step-in corrigeert de taille, heupen, buik en geeft de billen een strak uiterlijk. Is gemaakt van elastisch materiaal met een jarretelle gordel en vormt zich perfect om het lichaam en benadrukt het figuur.

Fräulein Annie zorgt met haar lingerie series, dat iedere vrouw er niet alleen op haar best eruit ziet, maar ook dat ze zich geweldig voelt.

Nylons

Uiteraard heeft U bij Uw jarretels en / of step-in ook nylons nodig. Op dit moment hebben wij kousen van  Europese topmerken: Cette, Cervin, Gio, Le Bourget.. Tezamen hebben ze een fantastisch assortiment beenmode: gewone echte nylons, kousen met naad, transparante nylonkousen en RHT nylons. Natuurlijk geen echte nylonkousen, maar ze staan er toch ook bij: de zijden kousen van Cervin.

Naast de boven genoemde kousen merken hebben sinds enige tijd ook nylons van “What Katie Did” in ons assortiment. Deze passen prima bij de bijzonder leuke Pin-Up lingerie van What Katie Did. En zoals het in vroeger tijden hoorde allemaal met naad.

What Katie Did is een Engels bedrijf dat gespecialiseerd in het vervaardigen van uitstekende lingerie geïnspireerd door de 1940 en 1950. Deze lingerie wordt gemaakt met gebruik van patronen en technieken van vroeger zoals tijdens hun oorspronkelijk tijdperk gemaakt werden, maar dan gemaakt met moderne materialen en omvat een grote assortiment van kogel beha’s, step-ins, jarretel gordels enzovoort.

Rago Shapewear is de specialist in ‘body shaping’. Met hun jaren lange ervaring zijn zij er in geslaagd lingerie te ontwikkelen en te produceren die de vrouwelijke vormen op een comfortabele manier benadrukt.

Figuur corrigerende broekjes, vast niet de leukste en meest spannende lingerie die we hebben. Maar als het dan toch moet, doe het dan goed. Daarom hebben we gekozen voor pantyslips van Cette, Rago shapewear en glamour broekjes van Fräulein Annie. Absolute top kwaliteit, figuur corrigerende lingerie die ook mooi is

Revival lingerie is een retro merk dat rechtstreeks uit de laatste overblijvende Engelse fabriek komt en het bedrijf bestaat al sinds 1940. De naam doet het al vermoeden dat er gebruik gemaakt wordt van vele originele patronen van uit de jaren veertig en vijftig en daar worden dan mooie details aan toegevoegd. Dit merk staat voor vrouwelijk en elegant en maakt de mooiste lingerie voor alle vrouwen en figuren.

Petticoats en pettipants / frilly’s

Op een retro lingerie website mogen natuurlijk de petticoats en de lieve pettipants, die ook wel frilly’s genoemd worden, niet ontbreken. De mooiste petticoats komen uit Amerika en je snapt het al, al deze petticoats komen daar dan ook vandaan. Je hebt de net petticoats die stevig en wat hard zijn en de stevige maar toch glad aanvoelende organza petticoats, deze beide petticoats geven veel volume aan je rok. En dan heb je ook nog de zachte zwierige chiffon petticoats. Deze maken je vintage of retro jurk of rok helemaal af.

Retro badmode

En om helemaal in stijl te blijven hebben ze ook retro bikini’s en badpakken. Deze retro stijl badmode is niet alleen voor een frisse duik en lekker zwemmen, maar natuurlijk ook geschikt om te flaneren.

Goede lingerie

Goede lingerie hoort er gewoon bij, “zonder basis geen mode“ zei Christiaan Dior al. Mooie lingerie helpt voor een perfecte outfit. En afgezien van de ondersteunende, liftende of figuurcorrigerende eigenschappen van veel modellen en materialen, is lingerie gewoon leuk. Een heel persoonlijk luxe, die je hebt voor je eigen plezier. Het is onzichtbaar, maar het werkt wel.

Vintage

Regelmatig worden er vintage/antieke step-ins op veilingsites aangeboden. Erg leuk voor de echte lingerie verzamelaar. Maar bedenk wel dat deze lingerie vaak 30-40 jaar oud is en dat voor de elasticiteit rubber werd gebruikt, daar is na al die jaren natuurlijk niet veel meer van over. Niet echt geschikt om te dragen dus.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.