Top 5 spannende fantasieën van vrouwen

Fantasie vrouwen
Iedere vrouw kent ze wel! Je ligt heerlijk te dromen en opeens gebeuren er toch wel een hoop spannende dingen in je hoofd. Of nog spannender je zit gewoon ergens en voor je het weet dwalen je gedachten naar die ene spannende plek waar de temperatuur toch wel erg hoog oploopt. Ondanks de gedachtes je al naar meer doen verlangen, stoppen veel vrouwen het ver weg! En toch kent iedere vrouw (en ook mannen) deze spannende fantasieën en dat is om je nergens voor te schamen. Daarom hier enkele fantasieën die bij iedere vrouw wel eens opspelen. Betekend dit dat ze uit moeten komen?

Openbaar

Veel vrouwen zullen er niet aan toegeven, maar we dromen er allemaal van. Seks in het openbaar! En daarbij is geen enkele plek waar het eigenlijk niet kan. In het printerhok van een kantoor, een openbare wc of op vakantie op een verlaten strand. Des de groter de kans is om betrapt te worden des de spannender het vaak is.

Meer dan twee

De seks met een andere persoon is heerlijk, maar extra ogen en handen zijn natuurlijk nog veel fijner. Alleen al het gevoel dat andere naar jullie kijken en genieten van de wilde seks zal het kwik nog meer doen oplopen. Maar het is ook heel normaal om te dromen dat je overmeesterd wordt door twee mannen. Eén op de drie vrouwen lijkt het heerlijk om door twee van de genotsstaven genomen te worden.

Met die ene bekende

Iedereen hoopt alleen maar te fantaseren om seks te hebben met haar partner, maar dat is echte niet het geval! Nee ook niet bij jou. Een vriend, collega, postbode of vage kennis alles is hierbij mogelijk. Die onbereikbare persoon waar je geen seks mee mag hebben, is zo fijn om seks mee te hebben in je fantasie. Of wil je het toch wel in het echt? Dit zal altijd een spannende gedachten zijn

Overmeesterd

Ja ook wij vrouwen zijn in voor een seksbeurt waar we eens flink overmeesterd worden. Een beurt waarbij we niks te zeggen hebben en het liefst ook niets kunnen doen. Een beetje 50 Shades of Grey mag en daar is helemaal niets mis mee. Droom jij ook wel eens dat je vastgebonden bent aan het bed en hij je verwent door met iets zachts over je huid te gaan. Vervolgens een paar tikjes op je lichaam en het af te maken door je te verwennen met een heerlijk wand vibrator of heerlijke dildo. Helemaal niets gek aan en volkomen normaal. In je gedachten, maar misschien ook wel in het echt?

Met een vrouw

Hebben we net de ruigere kant gehad dan gaan we nu naar de andere kant. Vrouwen zijn namelijk ook gek op zachte seks en dan denken we al gauw aan een andere vrouw. Tedere lippen, fluweelzachte huid en een prachtig vrouwenlichaam. Standjes die je alleen met een vrouw kan doen en dat je elkaar genot door en door kent, maakt deze fantasie zo mooi. Een fantasie wat bij bijna de helft van de vrouwen wel een voorkomt. Dames het is slechts een fantasie! Het hoeft niet uit te komen, maar wie weet wat er allemaal in je leven gebeurt!
Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.