Under Armour – Will finds a way

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Op de website van Under Armour vind je nu verschillende favoriete items van topsporters onder “will finds a way”. Je vindt op de website motiverende quotes. 3 quotes van bekende sportmannen en 3 quotes van bekende sportvrouwen. Bekijk in deze blog de quotes, kom meer te weten over de sporters en over hun favoriete Under Armour items.

Yusra Mardini

Gewoon een normaal mens met een onbedwingbare wilskracht

Yusra is zwemster die als Syrische vluchteling in Duitsland terecht is gekomen. Als lid van de Refugee Olympic Athletes Team, deed zij in 2016 mee aan de Olympische spelen. Tijdens hun vluchtactie kwam de boot waarin zij vluchtten met 18 andere vluchtelingen naar Lesbos tot stilstand. Zij en haar zus duwden de boot al zwemmend naar de kust, een zwemtocht die drie uur duurde. Zij waren in de boot de enige twee mensen die konden zwemmen.

Bekijk de outfit hier

Zoe Zhang

Ga tot het uiterste. Zet dan nog een tandje bij. En ga dan weer een nieuwe uitdaging aan.

Zoe is afgestudeerd aan een van de beste sportinstituten in China. Ze had een plek in het Nationale Taekwondo team, totdat een blessure ervoor zorgde dat ze deze sportcarrière op moest geven. Daarna heeft ze hard gewerkt. Ze is nu één van China’s meest bekende actrices met een focus op martial arts.

Bekijk de schoenen hier

 

Natasha Hastings

Je moet geloven dat je kunt winnen

Natasha is een atlete die gouden medailles won en records brak nadat ze haar onzekerheid overwon en zich niets meer aantrok van alle kritieken. Ze staat bekend als de 400 m diva en ze laat zien dat je naast sterk ook heel vrouwelijk kan zijn.

Bekijk de outfit hier