Vegan producten in de Body&Fit webwinkel

food

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Misschien denk je bij vegan producten aan de geitenwollensokken hippies, maar veganistische voeding is al veel meer dan dat geworden. De vegan producten worden enkel en alleen zonder dierlijke ingrediënten gemaakt en horen daarom thuis in de vegan leefstijl. Daarbij hoeft veganistisch eten niet moeilijk te zijn en Body&Fit heeft een vegan lijn in het leven gebracht om je hierbij te helpen. Body&Fit blijft ontwikkelen op het gebied van veganistische voeding en hierdoor zit er altijd wel wat tussen wat bij jou voedingsschema past.

Soja eiwitpoeder en BCAA’s

Zo heeft Body&Fit soja eiwitpoeder. Deze vegan eiwitpoeder is in de smaken vanille, banaan, chocolade en aardbei te krijgen. Het poeder is zo gemaakt dat het goed mengt met water, maar de meeste mensen kiezen ervoor om het te mixen met amandelmelk om het net iets romiger te maken. Ook biedt Body&Fit BCAA’s aan. Dit zijn aminozuren die niet mogen ontbreken in de voeding van fanatieke sporters en bodybuilders. Door dit vegan product in te nemen zul je minder snel verzuren. Doordat het lekker om te drinken is, zul je er meer van drinken. Zo krijg je genoeg binnen en zul je het niet zo snel vergeten.

Vegan pannenkoeken en eiwitrepen

Naast deze twee producten kun je ook vegan pannenkoeken krijgen in de Body&Fit webwinkel. De pannenkoekenmix maak je aan met water en bak je in een pan. De pannenkoek kun je bijvoorbeeld met fruit, kwark of yoghurt op doen. Zo krijg je een eiwitrijke maaltijd binnen en is het ook nog eens goed te eten. De Vegan Protein Bars zijn suikerarme eiwitrepen met de juiste voedingswaardes om als tussendoortje te nuttigen. De reep is laag in koolhydraten en bevat zuivere eiwitten. Deze reep helpt je de spiermassa op het juiste niveau te houden en is ideaal voor elk eetmoment.