Verwen jezelf iedere maand met een Goodiebox

Goodiebox

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Lijkt het jou heerlijk om iedere maand een doosje te ontvangen met lekkere beauty- en verzorgingsproducten? Dit kan wanneer je een abonnement neemt op de Goodiebox. Iedere maand is het weer een verrassing welke producten je ontvangt. De Goodiebox bestaat uit producten van verschillende merken. Zo is er ook nog een kans dat je merken ontdekt waar je hiervoor nog nooit van gehoord had. Meer weten over de Goodiebox? Lees dan snel verder!

Welke merken vind je in de Goodiebox?

In de Goodiebox vind je producten van verschillende merken. Zo vind je producten van het merk Rituals, NAILS.INC, Laritzy cosmetics, Daily concepts, Miqura Copenhagen. Dit zijn slechts enkele merken waar je producten van kan ontvangen. Het leuke is dat het vaak ook onbekendere merken zijn waardoor je (voor jou) nieuwe merken ontdekt.

Wat is de waarde van de producten in de Goodiebox?

De waarde van de producten in de Goodiebox is minimaal €65,-. Wanneer je een abonnement afsluit betaal je voor de box €19,95 per maand. De box wordt voor dat bedrag iedere maand gratis bezorgd. Bang dat je lang vastzit aan de Goodiebox? Dat hoeft niet! Je kan jouw abonnement op ieder moment afzeggen. Soms kan je ook een losse (grotere) Goodiebox bestellen, dit zijn de zogenaamde limited edition boxen.

Wat voor producten kan je verwachten in een Goodiebox?

Iedere maand zijn de producten die je ontvangt in de Goodiebox weer anders. Ben jij benieuwd naar producten uit eerdere boxen? Neem dan een kijkje op de officiële website. Je kan producten verwachten als maskertjes, haarproducten, make-up, nagellak en ga zo maar door.

Zo kan je de lege Goodiebox gebruiken

De beauty- en verzorgingsproducten worden geleverd in mooie doosjes met een laatjes. Alle doosjes hebben weer een andere kleur en design aan de voorkant. Wanneer ze leeg zijn kan je de doosjes weer hergebruiken. Wij denken dat Marie Kondo de doosjes erg geschikt zou vinden voor de Konmari opruimmethode. Gebruik de laatjes bijvoorbeeld voor het opruimen van de sieraden of voor het opruimen van sokken en ondergoed. Ook buiten de kledingkast kan je ze goed gebruiken voor het netjes opbergen van rommeltjes en spullen.

Voorbeeldproducten uit de Goodiebox

Benieuwd naar de producten die je kan verwachten? Hieronder laat ik wat producten zien die ik heb gekregen in de Goodiebox.

Highlighter van het merk Laritzy Cosmetics

Ik heb bijvoorbeeld een fine dew pot illuminateur en pot ontvangen van het merk Laritzy Cosmetics. Dit creamy product kan je op verschillende manieren gebruiken. Zo kan je het gebruiken als highlighter maar ook als blush en oogschaduw. Je smeert de crème makkelijk op, op je huid is hij niet vettig. Het merk Laritzy Cosmetics staat bekend als een cruelty free en vegan make-up merk.

Nagellak van NAILS.INC

Eén van mijn favoriete potten uit de Goodiebox is de nagellak van NAILS.INC. Deze ontving ik in de kleur Anti-social climber (Cancel plans. Climbs into bed.). Dit voor mij echt dé favoriete kleur van dit moment! Deze nude-roze tint staat subtiel en verzorgd. Ook valt het niet heel erg op als de nagellak iets beschadigd is. Om hem goed te laten dekken heb ik mijn nagels twee keer gelakt. Wanneer je jouw nagels nog een keer zou lakken met een doorzichtige lak weet je zeker dat de nagellak voor een langere tijd mooi blijft zitten.

Miqura Copenhagen maskers

Verder heb ik drie verschillende maskers ontvangen van het merk Miqura Copenhagen. Een foot mask, een hand mask en een butt mask. Het handenmasker ziet eruit als handschoenen en het voetenmasker als sokken. Het billenmasker ziet eruit als een hydrogel sheetmasker die je op je billen moet plaatsen. Het masker bevat een serum met onder andere Volufiline dat de huid een gladde en fijne structuur geeft.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.