Verwenavond voor jezelf

verwenavond voor jezelf

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Met deze grijze en regenachtige dagen kan je wel een extra portie selflove gebruiken! En hoe kan je nou beter voor jezelf zorgen dan door een verwenavond voor jezelf in te plannen? Wij hebben alle ingrediënten voor een verwenavond voor jezelf op een rijtje gezet. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is een datum plannen!

Een knusse kamer

Waar kan je nou beter ontspannen dan in een knusse kamer? Of je nou voor een wellnessavond in jouw eigen badkamer gaat of de woonkamer helemaal knus en gezellig maakt. Met de onderstaande producten maak je de ruimte helemaal warm en gezellig. Uiteraard kunnen kaarsjes echt niet ontbreken, net als gezellige kussens en een zacht kleed waar je helemaal onder kan kruipen. Wij zijn zelf echt weg van kaarsenstandaards met een gouden accent en gekleurde brede kaarsen.

Uitgebreid badderen

Voordat je lekker op de bank onder de warme deken gaat zitten met een romantische of spannende film aan is het lekker om uitgebreid te douchen en je gezicht te verzorgen. Wij zijn fan van alle doucheproducten met eucalyptusgeur omdat deze geur ons aan de sauna doet denken. Met een lekkere scrub krijg je een babyzacht huidje.

Reinigen en verzorgen van je gezicht

Voor het reinigen en verzorgen van je gezicht raden wij de Nuxe Rêve de miel producten aan. Deze reinigen het gezicht zonder dat je er een droge huid van krijg. Met een gezichtsreinigingsborstel worden huidcellen gestimuleerd en wordt je gezicht zacht en diep gereinigd. Ook worden dode huidcellen verwijderd. Na het reinigen is het heerlijk om nog even een gezichtsmasker te gebruiken. Gezichtsmaskers heb je tegenwoordig in alle soorten en maten. Weet je het masker nog met al die kleine belletjes? Of de metallic maskers? Als het masker weer eraf gespoeld is wordt je huid erg gelukkig van een verzorgende en hydraterende gezichtscrème. De gezichtscrème die in de nacht wordt gebruikt en vaak wat dikker en nóg meer verzorgend.