Vier 60 jaar Barbie met Puma X Barbie

Puma X Barbie

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Op 9 maart 2019 is de in New York “geboren” Barbie 60 jaar geworden! En volgens het merk Puma mag je die heugelijke dag niet zomaar voorbij laten gaan. Ter ere van deze dag heeft Puma dan ook een speciale Puma x Barbie collectie uitgebracht. Een niet al te uitgebreide collectie met kleding en sneakers in dames- en kindermaten. Vooral van de Nova sneakers zal je helemaal hebberig worden! In deze blog kan je de items uit deze bijzondere collectie bekijken. De items zijn verkrijgbaar in de Puma webshops. Let op: Een aantal items kan je al kopen met een mooie korting.

Barbie

Puma X Barbie kledingcollectie

De Puma X Barbie kledingcollectie bestaat uit verschillende sportieve items. Zo bevat de collectie twee paar lange zwarte sportleggings met lichtroze details aan de zijkant en natuurlijk een groot Barbie logo. Deze sportleggings vind je ook in een korte (fietsshort-achtige variant).

Bij de sportleggings vind je een bijpassend cropped trainingsjack en shirts met dezelfde lichtroze kleur. Als laatste vind je een lange zwarte hoodie met aan de zijkanten satijnen banen die eindigen in een grote strik. Deze banen bevatten het Barbie logo in het goud.

De kledingcollectie is ook verkrijgbaar in kindermaten. Zo kan je hetzelfde gekleed gaan als jouw eigen “mini me”.

Puma X Barbie

De Puma X Barbie sneakers

Naast de Puma X Barbie kledingcollectie zijn er ook speciale Barbie sneakers uitgebracht. Er zijn vier verschillende sneakers verkrijgbaar. Het leuke is dat dezelfde sneakers verkrijgbaar zijn in damesmaten, maar ook in kindermaten. Eén paar schoenen is zelfs verkrijgbaar in babymaten.

Laten we beginnen met onze favoriete sneaker, de Nova X Barbie sneaker. Een sportieve sneaker die qua model een 90’s uitstraling heeft. De sneaker is bekleed met satijnen stofjes in een combinatie van zachtroze en witte kleuren met een aantal felgele details. Aan de zijkant zie je subtiele patroontjes en op de achterkant zie je een 90’s Malibu Barbie logo. Deze schoenen zijn ook verkrijgbaar in het wit met roze details.

Puma X Barbie

Verder vind je in de Puma X Barbie sneakercollectie ook nog de classic suède sneakers in zwart en donkerroze met twee banen met Barbie-logo’s die achterin samenkomen in een strik. Deze sneakers kan je ook bestellen met een echte (in Puma geklede) Barbiepop.