Vijf redenen waarom je de Fitbit Sense moet hebben!

Fitbit sense horloge

De Fitbit Sense is het nieuwste horloge van het merk Fitbit. Het horloge komt naar verwachting op 25 september 2020 uit en krijgt een adviesprijs van €320,95 mee. Een pittig prijskaartje, maar je krijgt er wel een premium horloge voor terug. Het is het nieuwste horloge in een nieuwe serie. Heb je nu een Versa 2 of een Ionic? Dan kan het zeker de moeite waard zijn om een goede Fitbit Sense pre-order deal te scoren en het horloge te kopen. Vijf redenen waarom je dit horloge moet kopen!

De Stresssensoren zijn volledig vernieuwd

De Sense krijgt vernieuwde stresssensoren, waardoor je een accurate score krijgt na een meting. Waar oudere modellen van dit horloge nog een score baseren op een paar gegevens, doet de Fitbit Sense dit uitgebreid op veel meer gegevens. Zo meet het elektrodermale activiteit (de elektriciteit in je lichaam) via de EDA sensor. Dit meet onder andere hoe erg je zweet of hoeveel elektrische activiteit er in je huid plaatsvind. Een unieke toevoeging aan het horloge.

Ondersteuning voor enorm veel sporten

Fitbit horloges kunnen automatisch herkennen wanneer je een activiteit start. Dit is bij de Fitbit Sense niet anders. Het horloge heeft een ondersteuning voor enorm veel sporten, zoals hardlopen, fietsen, yoga, wielrennen en hiken. Daarnaast kun je nog steeds gebruik maken van de stappenteller, die ook volautomatisch is. Ga jij ook voor de 10.000 stappen? Of ga je meer voor een doel op basis van actieve minuten per dag?

Hartfilmpjes maken

Er zijn een aantal hele gave ECG horloges op de markt. Hier kan je een hartfilmpje mee maken. Dit zijn bijvoorbeeld de Apple Watch Series 4 en 5, de Withings Move ECG en de Galaxy Active 2. De Fitbit Sense kunnen we aan dit rijtje toevoegen. Je kan hier ook een elektrocardiogram mee maken, waardoor het ook een echt medisch horloge wordt, geschikt voor jong en oud. Deze meting vervangt natuurlijk zeker niet de meting van een arts of expert ?.

Contactloos betalen

Ben je lekker aan het fietsen of hardlopen en heb je geen pinpas bij je? Geen probleem! Met de nieuwste smartwatch van Fitbit betaal je gewoon simpel en snel volledig contactloos. Dit is mogelijk bij een groot aantal banken in Nederland, waaronder de ING, Rabobank en ABN. Erg handig als je weer eens bent vergeten geld mee te nemen!

Wijzerplaat kun je naar wens aanpassen

De wijzerplaat van de Fitbit Sense kun je naar wens aanpassen. Heb je liever dat er standaard een SpO2-meter op je hoofdscherm staat? Dan kan dat gewoon! Je kan talloze dingen aanpassen aan het horloge, waardoor je in één oogopslag alle informatie ziet die je nodig hebt.

Ben je al overtuigd?

Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.

Plaats een reactie