Vintage vondsten mei 2020

Vintage Vondsten

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Regelmatig brengen wij een bezoekje aan verschillende kringlopen door het hele land. In de Vintage Vondsten blogs vind je onze laatste aanwinsten. Soms zien wij ook mooie producten in de kringloop staan die we niet kopen maar die we jullie ook niet kunnen onthouden. In deze eerste Vintage Vondsten blog vind je meerdere schatten die wij hebben gevonden in drie verschillende kringloopwinkels.

Tv kast

Bij de kringloop in Mijdrecht zag ik deze kast al staan voordat we gingen klussen en verbouwen. Ik was meteen tot over mijn oren verliefd! Helaas hadden we afgesproken om eerst te kijken of we voor deze kast een plekje in huis zouden kunnen vinden. Misschien wel meer dan een maand later waren we helemaal klaar en hadden we een plekje gevonden in huis waar hij perfect zou staan. Gelukkig was de kast nog niet verkocht, onbegrijpelijk! Hij paste net aan in de auto maar hij moest en zou mee gaan! Deze diepe kast is ook nog eens ideaal om alle planten op te kunnen zetten.

Uilenbeeldje

Mijn ouders hebben een prachtig huisje op een vakantiepark midden in het bos. In dat huisje hadden ze een mooi beeldje van een uil staan. Toen ik dit kleine goudkleurige uiltje zag staan bij de kringloop in Mijdrecht moést ik hem meenemen voor bij de “uilenverzameling”. Gelukkig waren mijn ouders er ook weg van en heeft hij nu een prachtig plekje in het bos!

Roze met groene vaasje

Dit roze met groene vaasje die we zagen bij de kringloop in Alphen a/d Rijn vond ik direct leuk toen ik hem zag! Op de een of andere manier ben ik altijd helemaal gek van de kleurencombinatie roze-groen. Toen ik weer thuis kwam zag ik dat hij perfect paste op ons mooie halve gangtafeltje. Dat kwam mooi uit!

Houtsnijwerk vogeltje

Dit houtsnijwerk vogeltje had ik een jaar geleden al zien staan in de kringloop in Ter Aar. In mei waren we voor onze zoektocht naar een fijne bank in Ter Aar en toen zag ik hem weer staan. Toch liet ik hem nog even staan, vooral omdat mijn vriend er niet helemaal weg van was. Een of twee weken later stond hij er nog en liet ik me toch verleiden. Nu heeft hij een prachtig plekje in de woonkamer.

Groene vaas

Deze groene vaas is een schat die we gevonden hebben in de Kringloop in Hazerswoude Rijndijk. Wanneer je er ooit in de buurt bent is deze kringloop echt een aanrader! Ruim opgezet en veel mooie spullen. Ik vind dat de vaas erg mooi bewerkt is en de aparte groene kleur past perfect in een retro-achtig interieur.

Half gangtafeltje

Dit gangtafeltje hebben wij voor 12,50 op de kop getikt bij de kringloop in Alphen a/d Rijn. Thuis hebben wij – ik bedoel heeft mijn vader ? – hem geschuurd en een mooi roze kleurtje gegeven. Nu staat hij bij ons voor de snuisterijen wand. Deze wand gaan we steeds verder vullen met mooie kringloop vondsten.

Rotan stoel

Stiekem hebben wij er wel een beetje spijt van dat we deze rotan stoel niet hebben gekocht voor in de woonkamer. Wij denken dat deze stoel al verkocht is. Deze rotan stoel kwamen we tegen bij de kringloop in Hazerswoude Rijndijk. Er zit een hele geschiedenis achter waardoor hij nog interessanter is om in huis te hebben. Wanneer je zo iets moois ziet zou je eigenlijk niet moeten twijfelen. ?


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.