Webshop: Humanoid

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Zo nu en dan zal je op deze blog een zogenaamde “uitgelicht” blog terugvinden. Hier zullen wij verschillende webshops uitlichten. Wat zijn de kenmerken van de webshop, welke merken zijn er verkrijgbaar, hoe zit het met de prijzen en hoe werkt het met verzendkosten en leveringsdata? Zo maak je kennis met de verschillende fashion webshops in Nederland, en weet je ook beter waar je de kleding kan vinden die bij jou past!
In deze blog laten wij jou kennismaken met de webshop van Humanoid. Humanoid is een van origine Nederlands merk opgericht door Sandra Harmsen en Hans Boelens. Zeer luxe door het gebruik van natuurlijke materialen en aandacht voor detail, maar toch betaalbaar! Klik op collectie om de nieuwste collectie van het merk te zien.

Humanoid, een stoer en eigenzinnig merk

Heb jij graag kleding in de kast die prachtig is en prachtig blijft? Kleding waar niet iedereen in loopt, maar die toch basic genoeg is om met alles te kunnen combineren? Investeer jij liever in een paar goede stukken in de kast die jaren meegaan, in plaats van ieder seizoen een nieuwe garderobe? Dan is Humanoid hét merk voor jou.
Hier een paar prachtige platen uit de campagne voor de spring/summer 2017 collectie.
[one_third]
jurk streep humanoid

bekijk aanbieding

[/one_third][one_third]
black white humanoid

bekijk aanbieding

[/one_third][one_third_last]

brown humanoid

bekijk aanbieding

[/one_third_last]

Sale bij Humanoid

De jurken hieronder (allemaal in de sale) laten ook weer zien waarom Humanoid tijdloos is. Prachtige, bijna aardse kleuren met namen als night, mud en sand. De natuurlijke stoffen maken dat de jurken heerlijk zitten en lang meegaan. Let op! In de “Sale periode” wordt er regelmatig nieuwe kleding op de site geplaatst. Het is dus zeker de moeite waard om de site te blijven bezoeken.

[one_third]
humanoid jurk voorkant bekijk aanbieding[/one_third][one_third]
humanoid jurk zijkant

bekijk aanbieding

[/one_third][one_third_last]
humanoid jurk achterkantbekijk aanbieding[/one_third_last]

[one_third]

humanoid jurk zwart

bekijk aanbieding

[/one_third][one_third]
humanoid jurk zand kleurbekijk aanbieding[/one_third][one_third_last]

humanoid jurk blauwbekijk aanbieding[/one_third_last]

Welke merken zijn er verkrijgbaar op de site van Humanoid?

Merken Humanoid

 

Bestellen, hoe werkt dat?

De site is te bekijken in drie verschillende talen, Nederlands, Engels en Duits.
Om kleding te kunnen bestellen maak je eerst een account aan op de website. Als je de registratie hebt voltooid, kan je inloggen op de site. Dan kan je de kleding, accessoires en schoenen die je hebt uitgekozen aanklikken, deze producten worden dan opgeslagen in een winkelmandje. Ook kan je producten toe laten voegen aan een speciaal wensenlijstje. Ben je klaar met winkelen kan je alle producten laten bezorgen.

De kleding kan eigenlijk over de hele wereld bezorgd worden. Kijk maar eens naar de lijst met landen bij “Ship To”.
In Nederland, Duitsland, België en Luxemburg kan je kleding gratis laten verzenden en weer retourneren. Dit kan alleen als de prijs hoger is dan 200 euro of als je kiest voor de DBD Parcelshop (dit is een punt waar je de bestelling binnen een week op kunt pikken), anders betaal je 4 euro aan verzendkosten. Het pakket kun je volgen met behulp van een trackingnummer of via jouw account pagina. Kies je voor de DPD Parcelshop dan zijn dit de bezorgtijden in de Benelux: Op maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld = volgende dag bezorgd. Op zondag voor 22.00 uur besteld = op dinsdag bezorgd.
Wil je een artikel retourneren? Dan moet je dat binnen 14 dagen doen.

Betalen kan je bij Humanoid op de volgende manieren: Met creditcard, Ideal, Paypal en een Humanoid webshop giftcard.

Op de site van Humanoid kun je nog meer informatie vinden over onder andere het verzenden en retourneren, maar ook een handige maattabel en meer informatie over de verzorging van de kleding (denk aan uitleg van de wassymbolen en wasadviezen voor de verschillende materialen).

In Arnhem heb je ook een Humanoid winkel.

humanoid shop