Dit is hét product van Weleda waar celebrities fan van zijn!

Weleda Wondermiddel

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Celebrities zijn altijd bezig om hun huid zo mooi mogelijk te houden. Natuurlijk worden ze vaak gefotografeerd en gefilmd en willen ze zo goed mogelijk op beeld komen. Ook speelt het mee dat hun huid vaak flink beschadigd wordt door de flinke lagen make-up die ze voor hun werk op krijgen. Dit zijn verschillende redenen waarom ze altijd op zoek zijn naar de fijnste beautyproducten. Deze producten halen ze overal vandaan, van de Franse Pharmacia tot drogisterijen en beautywinkels. Het onderstaande product is van Weleda en kost eigenlijk helemaal niet zo veel voor een wondermiddel.

Kennis van visagisten

Veel modellen en celebrities krijgen hun kennis mee van de visagisten die hun huid voor shows en fotoshoots prachtig opmaken. Deze visagisten behoren tot de top van de wereld. Zij zorgen ervoor dat ze kennis doorgeven voor het zo mooi mogelijk houden van de huid. Huidverzorging is erg belangrijk en er gaat veel geld in om! Van bindweefselmassages tot speciale gezichtsrollers van edelstenen zoals jade en kwarts om de drainage van de lymfeklieren te bevorderen en het gezicht minder “puffy” te maken. Dit wordt ook wel face sculpting genoemd.

Weleda Skin Food

Eén van de bijzondere wonderproducten die nu mateloos populair is onder celebrities zoals Adele, Julia Roberts, Rihanna, Rosie Huntington-Whitely en Victoria Beckham is Skin Food van het merk Weleda. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en bestaan (onder andere) uit viooltjesbloemen, zonnebloemolie, amandelolie, vitamine E, calendula, kamille en het extract van rozemarijn. Deze ingrediënten hebben antiseptische eigenschappen waardoor ze geschikt zijn voor het behandelen van huidaandoeningen zoals acne en eczeem. Ook kalmeren ze en voeden ze de huid. De producten van het merk Weleda worden duurzaam geproduceerd.

Hoe gebruik je Weleda Skin Food (Light)?

Je kan de crème over het hele lichaam gebruiken. Victoria Beckham gebruikt de crème wanneer ze een gebruinde huid heeft in combinatie met kokosolie. Hierdoor krijgt de huid een extra glans zodat de kleur nog mooier uitkomt. Weleda Skin Food Light bevat naast de ingrediënten van de originele Skin Food ook nog cacaoboter en sheaboter. Het belangrijkste verschil is echter dat de structuur van deze crème een stuk lichter is.

Weleda Skin Food (Light) kopen

Bij Holland en Barrett kan je verschillende producten van het merk Weleda vinden. Het is zeker slim om ook de aanbiedingen in de gaten te houden.