Zomerse Balenciaga look-a-like sneakers van O’moda

bronx balenciaga

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

In de webwinkel van O’moda vind je allerlei verschillende sneakers. Zo ook meerdere paren Balenciaga look-a-like sneakers. Deze Balenciaga sneakers zijn de komende seizoenen heel populair en passen, onder andere door de vrolijke kleuren, perfect in het zonnige lente- en zomerbeeld. Ze zijn makkelijk te combineren met vele outfits.

Balenciaga look-a-like sneakers van Bronx

De eerste sneakers die mij opvielen waren de Balenciaga look-a-like sneakers. Deze sneakers zijn van het schoenenmerk Bronx. Op O’moda zijn ze verkrijgbaar in 3 verschillende kleurencombinaties. Mijn favoriet is toch wel de variant met de zilveren details. Ik ben gek op metallic accenten en ik vind het leuk dat er meerdere kleuren in de schoen verwerkt zijn!  Ze hebben ook een witte variant met alleen roze details aan de instapkant van de schoen en zilveren details op de hiel van de schoen.

bronx balenciaga

Bekijk de Bronx sneakers hier

Gekleurde Tango sneakers

Deze Tango Balenciaga look-a-like sneakers zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleurencombinaties. De eerste kleurencombinatie is crème met geel en zalmroze. De tweede kleurencombinatie is wit met roze, groen en rood. De sneakers hebben net als de Balenciaga sneakers een dikke plastic zool. Wat de sneakers zo leuk maakt is het gekleurde detail aan de onderkant van de zool.

tango balenciaga sneakers

Bekijk de Tango sneakers hier

De echte Balenciaga sneakers

Ben je benieuwd naar de echte Balenciaga sneakers? Lees dan deze blog. In deze blog kan je ook doorklikken om (een namaakversie) van de sneakers te bestellen op Aliexpress. Of klik op de button onder de onderstaande afbeelding om de echte variant te bekijken in de webshop van de Bijenkorf.

balenciaga bijenkorf

Bekijk de Balenciaga sneakers hier

Net even anders (SALE)

Deze sneakers van Puma zijn geen Balenciaga look-a-likes, maar ze zijn wel even totaal anders dan de sneakers die je gewend bent. Net als de sneakers van Balenciaga eigenlijk. Dus heb jij een eigen stijl en ben je op zoek naar gedurfde sneakers? Dan kan je misschien vallen voor deze Puma schoenen die nu ook nog eens een keer in de aanbieding zijn.

puma

Bekijk de Puma sneakers hier