Eau Thermale Avène: Een must-have in de badkamer

Eau thermale Avène

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Eau Thermale Avène behoort tot de Franse skin-care klassiekers die je in huis moét hebben. Gelukkig zijn er steeds meer Franse skin-care klassiekers verkrijgbaar in (online) winkels in Nederland. Dat scheelt weer een tripje naar Frankrijk naar een Franse Pharmacia (apotheek). ? Van het merk Eau Thermale Avène zijn er meerdere producten verkrijgbaar, zo ook zonbeschermingsproducten. Wij hebben een aantal van onze favoriete producten uit de collectie op een rijtje gezet.

Over het merk Eau Thermale Avène

Het merk Eau Thermale Avène maakt in haar producten gebruik van thermaal water van Avène. Thermaal water is van nature mineraal houdend bronwater. De samenstelling van dit water laat therapeutisch gebruik toe. In Frankrijk is bepaald dat dit water bijdraagt tot de volksgezondheid. Het water schijnt van nature een verzachtende en anti-irriterende werking te hebben. Dit maakt de producten geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De producten helpen de huid te kalmeren en tot rust te brengen en het herstel van de huid te bevorderen.

Thermaal water spray

De thermaal water spray is één van de bekendste producten van dit merk. Het is een spray met puur thermaal water van Avène. Deze spray kan je op veel verschillende manieren inzetten. Zo kan je de spray gebruiken wanneer je last hebt van huidirritaties, wanneer je huid verbrandt is door de zon maar ook als fixatiemiddel voor make-up. Het water helpt om de huid te kalmeren te verzachten en het werkt anti-irriterend. Je sprayt het water vanaf 20 cm op de huid en masseert het dan in.

Zonneproducten van Eau Thermale Avène

Van dit merk vind je ook verschillende zonneproducten. De combinatie van het thermaal water en zonbescherming is natuurlijk ideaal. De huid wordt namelijk meteen hersteld en verzacht. Er zijn verschillende producten verkrijgbaar die je kan gebruiken in (of na) een verblijf in de zon. Zo vind je een zonspray, een zonnemelk voor kinderen, een anti-age zonnecrème, zonbescherming voor de vette en onzuivere huid of voor de gevoelige gezichtshuid, bescherming voor het gezicht met een subtiele teint, zonbescherming voor sporters en after sun. Voor bijna iedere huidtype vind je wel een uniek zonbeschermingsproduct.

Meer producten

Er zijn nog veel meer huidverzorgingsproducten van Eau Thermale Avène voor meerdere huidtypen. Neem dus zeker eens een kijkje in bijvoorbeeld de webwinkel “Deonlinedrogist.nl”.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.