Nike “Be True” collectie 2019

Nike "Be True"

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Op 4 juni 2019 is de nieuwste Nike “Be True” collectie uitgebracht in geselecteerde webshops. Deze collectie is geïnspireerd op het ontwerp van de Pride Flag door designer en politiek activist Gilbert Baker. Het symbool dat hij in 1978 heeft ontworpen werd een symbool van eenheid onder de gemeenschap van lesbiennes, homo’s en transgenders. Voor de nieuwe collectie van Nike wordt gebruik gemaakt van de originele achtkleurige vlag. Verder zal je in de collectie andere pride-symbolen en persoonlijke details tegenkomen.

[button color=”black” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://tidd.ly/2d4b356e”]Bekijk de “Be True” collectie[/button]

Sneakers uit de 2019 collectie

De Nike “Be True” collectie bestaat onder andere uit vijf verschillende sneakers. Je vindt in de collectie een slipper, Air Max, de Nike Air Tailwind, de Airmax 720 en de Zoom X. In de linkerschoen vind je een roze binnenzool met de handtekening van Gilbert Baker. In de rechterschoen vind je op de binnenzool een afbeelding van de regenboogpanelen met op iedere kleur de betekenis zoals Gilbert Baker die ooit heeft gegeven.

Nike sneakers

Nike "Be True"

nike be true

Nike "Be True"

“Be True” kleding

Combineer de sneakers met de “Be True” kleding. De kledingcollectie bestaat uit verschillende bovenkleding items. Zo vind je in de collectie een zwart basic t-shirt met het regenboogsymbool en daaronder het Nike logo. Ook vind je een witte hoodie, een zwarte tanktop, witte tanktop en wit t-shirt. Al deze items bevatten het bekende regenboog symbool.

Nike "Be True"

Nike "Be True"

Nike "Be True"

Nike "Be True"

Accessoires Nike “Be True” 2019 collectie

Naast kleding en schoenen vind je ook een aantal accessoires in de “Be True” collectie. Er is een tasje met een metallic zilveren kleur en een gekleurde band (ideaal voor bij je festival outfit), er is een pet met de regenboogvlag boven het Nike logo en er zijn sokken met een glitterende regenboogband aan de zijkant met de Nike merknaam.

Hier is de collectie verkrijgbaar

Bekijk de “Be True” collectie in de Nike webwinkel

De collectie is in beperkte oplage verkrijgbaar in geselecteerde (web)winkels. In de Nederlandse Nike webwinkel vind je een aantal items uit de collectie, wel