Nike Flyknit FE/NOM sportbeha voor intensieve sporten

Nike Flyknit FE/NOM

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Ben jij op zoek naar een sportbeha die je kan dragen tijdens intensieve sporten zoals hardlopen, tennis en HIIT? Dan heeft Nike misschien wel de beha die voor jou geschikt is. De Nike Flyknit FE/NOM ziet eruit als een normale sporttop maar heeft dezelfde eigenschappen als een echte sportbeha. Ideaal voor wanneer je graag een sporttop draagt maar niet genoeg ondersteuning hebt aan een lichte of medium ondersteuning. Wij waren nieuwsgierig geworden na het lezen van de positieve reviews en besloten de top zelf te kopen en te testen! De top hebben wij gekocht in de Nike webshop. Hij was afgeprijsd en als Nike Member kregen we over de afgeprijsde prijs nog eens 20% extra korting!

Over de Nike Flyknit FE/NOM

De Nike Flyknit FE/NOM is een elastische sportbeha in de vorm van een sporttop. Door de compressiepasvorm blijven je borsten stevig op hun plek, zelfs tijdens een hele intensieve training. Door het vrijwel naadloze ontwerp krijg je geen last van een irriterende huid tijdens het sporten. Deze sporttop zit erg comfortabel in vergelijking met veel “standaard” sport-bh’s. De Flyknit technologie (die ook wordt gebruikt bij de gelijknamige schoenen) zorgt voor flexibiliteit, ondersteuning en ventilatie. Dan de stoffen waar de top mee is gemaakt: De voorkant is gemaakt van 100% nylon. In de top is de onderste zoom is gemaakt van 62% nylon en 38% spandex. De achterkant van de top is een combinatie van 61% nylon en 39% spandex.

Nike Flyknit FE/NOM kopen

Bekijk de Nike Flyknit FE/NOM | ASOS | All4running | Nike

De Nike Flyknit FE/NOM sportbeha kan je in verschillende webwinkels kopen. Uiteraard kan je eerst eens een kijkje nemen in de officiële Nike webshop. Echter is deze sportbeha ook verkrijgbaar bij andere webwinkels waaronder Asos en All4running.  

https://www.youtube.com/watch?v=KiFeCGgsZiw

Prijs/kwaliteit verhouding: Mijn review

Voor een sporttop is de deze Flyknit FE/NOM sportbeha hoger geprijsd dan veel andere sporttops. Dit is ook waarom ik heb gewacht tot deze top was afgeprijsd voordat ik hem heb gekocht. Voor een sporttop die zit als een sportbeha en die je aan kan tijdens intensieve sporten, valt de (originele) prijs eigenlijk heel erg mee! Ik was na het lezen van de reviews een klein beetje bang dat de maat (mijn eigen maat) misschien te klein zou vallen. Dit was gelukkig niet zo. De top zit heel zacht en er zitten geen vervelende naden of knellende bandjes in. Ik was erg verrast over de goede kwaliteit. Qua ondersteuning valt de sporttop een beetje tussen een “normale” sporttop met medium ondersteuning en een sportbeha. De ondersteuning is perfect, ook voor hoog intensieve sporten en hardlopen. Ondanks dat de top niet als een “harnas” zit geef ik toch de voorkeur aan deze top in plaats van een sportbeha. Bij een sportbeha heb ik vaak meer last van knellende bandjes en plekken waar de beha over de huid gaat schuren.

Nike Member worden

Wanneer je een kijkje neemt op de officiële Nike website zie je al snel dat je als Nike Member van veel voordelen en aanbiedingen kan profiteren. Zo zijn de verzendkosten en retourkosten gratis en krijg je als Nike Member in sommige periodes extra korting op afgeprijsde artikelen. Ook krijg je als member als eerste toegang tot Nike producten, de community en inspiratie. Ieder jaar krijg je op je verjaardag een Nike member beloning. Ben je een student? Dan kan je profiteren van 10% extra studentenkorting.