Printabonnement: Nooit meer zonder inkt!

Printerabonnement: Nooit meer zonder inkt!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Ken je dat gevoel dat je voor een belangrijke afspraak snel iets uit moet printen en je erachter komt dat de inkt op is? Vaak gebeurt dit precies op het moment dat je helemaal geen tijd hebt om nog een aantal dagen te wachten tot de nieuwe inkt wordt bezorgd. Gelukkig heb je ook HP Instant Ink, een printabonnement dat je af kan sluiten en waardoor je nooit meer zonder inkt komt te zitten. Hoe dit precies werkt lees je in de onderstaande blog.

De eerste stap: Het kiezen van het juiste plan

Wil je een printabonnement afsluiten? Dan kan je kiezen uit vijf verschillende plannen. Bij de keuze bedenk je van tevoren hoeveel pagina’s je ongeveer wilt afdrukken. Heb je een eigen bedrijf en print je per maand ongeveer tussen de 15 en 700 pagina’s? Dan kan zo’n abonnement erg aantrekkelijk zijn! Print je een maand 10 pagina’s extra? Dan betaal je slechts €1,- per 10 pagina’s. Bij het Print Zakelijk abonnement kan je zelfs 15 pagina’s extra printen per keer voor €1,-. Er zijn ook extra voorwaarden voor het meenemen van niet gebruikte pagina’s. Dit is handig voor wanneer je één of meer maanden minder print.

Informatie over de vijf verschillende plannen

Bij de eerste stap is het belangrijk om het juiste plan te kiezen uit de vijf verschillende plannen van HP Instant Ink. Om de juiste keuze te kunnen maken hebben wij de verschillende plannen op een rij gezet. Ben je bang dat je meer betaalt terwijl je een maand niet zo veel pagina’s print? Dan is het belangrijk om te weten dat je een bepaald aantal pagina’s kan “meenemen” naar een volgende maand. Ook goed om te weten: Qua prijs maakt het niet uit of je in kleur print of zwart-wit. Wil je toch een ander plan? Dan kan je het plan op ieder moment makkelijk aanpassen.

Print Weinig
Print Soms
Print Regelmatig
Print Vaak
Print Zakelijk

€0,99
€2,99
€4,99
€11,99
€24,99

15 pagina’s per maand
50 pagina’s per maand
100 pagina’s per maand
300 pagina’s per maand
700 pagina’s per maandHoe werkt het printabonnement precies?

Wanneer je een printabonnement hebt afgesloten werkt het als volgt: Wanneer jouw HP cartridges bijna op zijn worden er automatisch nieuwe cartridges met printerinkt besteld. Het mooie is dat je zelf niks hoeft te doen. De melding wordt vanzelf doorgestuurd waarna de cartridges met printerinkt worden geleverd. Hierdoor hoef je nooit bang te zijn dat je zonder printerinkt komt te zitten.
Nadat je bent aangemeld voor één van de vijf verschillende plannen krijg je binnen 10 dagen een welkomstkit geleverd. In deze welkomstkit vind je nieuwe HP Instant Inkt-cartridges. Binnen 10 dagen kan je dus al beginnen met printen, en daarna zit je met één van de abonnementen nooit zonder inkt.

Printers geschikt voor HP Instant Ink

Er zijn veel verschillende soorten HP printers die geschikt zijn voor het HP Instant Ink abonnement. Wanneer je één van deze printers in huis hebt kan je dus makkelijk een abonnement afsluiten. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is ervoor zorgen dat de printer verbonden is met internet. Op die manier kan de HP printer een melding versturen wanneer de inkt in de printer op is en kan de nieuwe printerinkt worden geleverd. Daarna kan de verzending tot 10 dagen duren. Wanneer je gelijk veel wilt printen wanneer de oude cartridges met printerinkt bijna op zijn kan je voor de zekerheid HP bellen.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.