RTL 4: Meeuwis & De Mol Maken Vrienden

Guus meeuwis televisie

Zanger Guus Meeuwis en alleskunner Johnny de Mol zijn al jarenlang vrienden. Dolblij waren ze dan ook toen ze te horen kregen dat ze samen een programma mochten maken voor de zender RTL 4. Het programma heet Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. Vanaf woensdag 15 oktober 2014 is het programma op de televisie te zien. Herhalingen kun je gratis vinden via RTLXL, in het geval je een aflevering gemist mocht hebben. In het televisieprogramma maakt het duo kennis met allerlei kleurrijke mensen in bijvoorbeeld het circus of bij de beruchte motorclub No Surrender.

Guus Meeuwis en Johnny de Mol maken vrienden

Het televisieprogramma Meeuwis & De Mol Maken Vrienden bestaat in het eerste seizoen van 2014 uit een reeks van zeven afleveringen en wordt uitgezonden op de zender RTL 4. In de show gaan zanger Guus Meeuwis en multitalent Johnny de Mol met een oude bus van het merk Citroën op pad in Nederland. Ze gaan op zoek naar groepen mensen die als bijzonder, gek, vreemd of buitenbeentjes worden beschouwd. Het duo bezoekt onder andere een circus waar nog met wilde dieren wordt gewerkt en de beruchte motorbende No Surrender. De Citroënbus is voorzien van een aanhanger met daarop keukenapparatuur en een BBQ. Meeuwis & De Mol Maken Vrienden is vanaf woensdag 15 oktober 2014 zeven weken te zien om 21:30 op RTL4.

Guus Meeuwis

Guus Meeuwis is een Nederlandse zanger geboren op 23 maart 1972 en bekend van de megahits Het is een nacht, Per spoor en Brabant. Hij is naast zanger ook teamcaptain in het populaire programma op de zaterdagavond genaamd Ik hou van Holland. Hij vervult deze rol sinds seizoen 7.

Johnny de Mol

Johnny de Mol is geboren in Laren op 12 januari 1979. Hij is de zoon de John de Mol jr. en Willeke Alberti. Hij heeft net als zijn vader de weg gevonden in de media en is bekend geworden als acteur in bijvoorbeeld Goede Tijden Slechte Tijden (GTST), Baantjer, All Stars, Costa! En Spangen. Hij heeft daarna talloze programma’s gepresenteerd waarvan Waar is De Mol?, Down met Johnny en Syndroom de bekendste en populairste programma’s zijn.

SMS en WIN

Kijkers van het populaire televisieprogramma kunnen tijdens de uitzending een sms versturen om kans te maken op de hoofdprijs; een keuken ter waarde van 12.000 euro. Alle apparatuur van de keuken komt van het merk AEG.

Aflevering gemist

Afleveringen van Guus Meeuwis & De Mol Maken Vrienden kunnen worden nagekeken via RTL XL. Via deze website kun je gemiste afleveringen bekijken en indien van toepassing ook aflevering, voor een klein bedrag, vooruit kijken. Zo kun je van populaire televisieprogramma’s een week eerder al de aflevering van een week later bekijken. Ook kunnen de uitzendschema’s van alle programma’s van de zenders die bij RTL horen bekeken worden. Reguliere herhalingen van Guus Meeuwis & De Mol Maken Vrienden zijn gratis te bekijken.

Afleveringen op een rij

Aflevering 1 – Woensdag 15 oktober 2014

Guus en Johnny gaan op bezoek bij het enige circus in Nederland waar men nog met volledig wilde dieren gewerkt wordt. Naast het interviewen van de medewerkers en het zoeken naar een nieuwe Bassie en Adriaan, maken ze de nodige lol op de camping eromheen. Het circus heet Belly Wien en wordt gerund door de familie Zinnecker.

Aflevering 2 – Woensdag 22 oktober 2014

In de tweede aflevering van het programma brengt het komische duo Guus en Johnny bezoek aan de, als gevaarlijk bestempelde, motorclub No surrender. Ze ontmoeten de oprichter van de club Klaas Otto en nemen ze een kijkje in meerdere clubhuizen van de motorbende.

Aflevering 3 – Woensdag 29 oktober 2014

Guus Meeuwis en Johnny de Mol komen terecht in Zeeland waar ze kennis maken met de wereld van live action role players (afgekort als LARP). Larpers verkleden zich als de meest wonderbaarlijke wezens en spelen een rol. Deze rol mogen ze het gehele evenement lang niet doorbreken. Guus wordt voor een lang weekend een ridder en Johnny een monnik.

Aflevering 4 – Woensdag 5 november 2014

In aflevering 4 van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gaat het duo meelopen bij de Koninklijke Landmacht. Ze lopen mee met de Rode Baretten bij een belangrijke oefening. Houden Guus en Johnny zich sterk in deze ruige wereld?

Aflevering 5 – Woensdag 12 november 2014

Guus en Johnny reizen al enkele weken met de Citroënbus door Nederland, op zoek naar leuke, vreemde en mooie mensen. Het is tijd om even bij te komen en vakantie te vieren. Johnny de Mol en Guus Meeuwis komen aan op de oudste camping van Nederland waar een ruzie tussen de ouderen en jongeren aan de gang is..

Aflevering 6 – Woensdag 17 november 2014

In de zesde aflevering van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gaat het duo naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Op dit park maken ze kennis met mensen die te maken hebben met een verstandelijke beperking.

Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.

Plaats een reactie