Weergave van een los product bij Content Egg

Weergave van een los product bij Content Egg

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Op jouw website kan je via Content Egg één of meerdere producten weergeven in een blog of op een pagina. In deze blog gaan we laten zien hoe de weergave van een los product bij Content Egg werkt. Wil je meerdere producten laten weergeven? Lees dan ook de blog Content Egg weergaveopties voor meerdere producten.

Opties weergave van een los product bij Content Egg

Wanneer je een los product wilt weergeven in een blog kan je kiezen uit verschillende opties. Deze opties kan je echter ook gebruiken wanneer je meerdere producten uit één webwinkel weer wilt geven. Eerst zoek je naar het product dat je wilt weergeven, dit product selecteer je. Daarna klik je op de naam van de webwinkel. Hier zie je boven de producten “Shortcode template” staan. Wanneer je daar op klikt zie je de onderstaande keuzeopties.

  • Grid
  • Product card
  • List
  • Price tracker & alert

Grid

Wanneer je kiest voor Grid krijg je een kleine afbeelding van het product aan de linkerkant van de website te zien. Onder deze afbeelding zie je de naam van de webwinkel, de naam van het product en de prijs. Wanneer de bezoeker over de afbeelding hovert krijgt hij een “Bekijk” button te zien. Zo kan hij doorklikken naar de betreffende webshop.

Shortcode:

Product card

Wanneer je kiest voor product card krijg je een grotere afbeelding van het product te zien. Naast de afbeelding verschijnt de naam van het product, de prijs, de button “Bekijk” met een link naar het product in de webwinkel en de naam van de webwinkel. Onder de afbeelding krijg je een lijst te zien met de specificaties/features. Deze kunnen uiteraard per product verschillen. Bij een boek kan je hier bijvoorbeeld de auteur, de taal, het aantal pagina’s en de uitgever zien staan. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je de features niet of slechts gedeeltelijk aan de bezoeker zichtbaar wilt maken. Hoe je dat doet lees je onder het voorbeeld van de product card.

Shortcode:

Geen features/specificaties laten zien bij product card.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je geen of minder features of specificaties wilt weergeven bij de product card. Dit is ook mogelijk. Je klikt dan op “Attributes” waarna je de onderstaande lijst krijgt te zien. Wanneer je op de kruisjes klikt achter de specificaties krijg je deze niet meer in het overzicht te zien. Ook kan je de “description” verwijderen.

List

Wanneer je list selecteert krijg je een kleine afbeelding zien aan de linkerkant van het scherm. Naast deze afbeelding zie je de naam van het product, de prijs, de “Bekijk” button die de bezoeker naar de juiste pagina leidt en de naam van de webwinkel.

Shortcode:

Pricetracker & Alert

Wanneer je kiest voor Pricetracker & Alert krijg je naast de afbeelding van het product, de prijs, de naam van het product en de webwinkel ook een grafiek te zien met de huidige prijs en eventuele prijsstijgingen en prijsdalingen. Je ziet deze gegevens ook in een tabel. De bezoekers kunnen ervoor kiezen om een e-mailadres invoeren zodat ze een mail krijgen wanneer de prijs van het product is gedaald. Bezoekers kunnen zelfs een bedrag invoeren zodat ze pas een mail krijgen wanneer het product onder die prijs verkocht wordt.

Shortcode:

Uitgelichte afbeelding: Photo by Christin Hume on Unsplash


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.