Sappenkuur 3 dagen: Voorbereiding, resultaten en ervaringen

sappenkuur

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Binnenkort starten wij met een sappenkuur van 3 dagen. Wij drinken in die dagen verschillende groenten en fruit sapjes en gember shotjes van Juice Brothers. Voor een sappenkuur 3 dagen is het belangrijk om jouw lichaam op de juiste manier voor te bereiden en het eten na de sappenkuur weer goed op te bouwen. Ben jij benieuwd naar onze voorbereidingen en resultaten? Lees dan snel verder! Op Sport meets Fashion vind je nog veel meer interessante blogs over het volgen van een sapkuur, het op en af bouwen van het eten en het creëren van een gezond voedingspatroon met behulp van gezonde recepten.

Sappenkuur 3 dagen kopen

Wij hebben onze sappenkuur aangeschaft bij Juice Brothers. Naast Juice Brothers zijn er nog veel meer verschillende webwinkels waar je een sappenkuur of losse sappen aan kunt schaffen. Bij de meeste plekken waar je sappenkuren kunt kopen worden ze ingevroren geleverd. Hieronder vind je verschillende webwinkels waar je een sappenkuur aan kunt schaffen.

Sapvasten en ontgifting

★★★★★
15,95
Bol.com
Prijs gecheckt op 12 juni 2024 12:36

Voorbereiding voor een sappenkuur

In de dagen voor een sappenkuur is het belangrijk om al anders te gaan eten. Het is belangrijk om meer groenten en fruit te eten gecombineerd met licht verteerbare granen zoals havermout. Ook kan je koolhydraten eten zoals linzen, rijst, zoete aardappel en quinoa. Koffie, toegevoegde suikers, alcohol en sterk bewerkt eten en drinken kan je beter even laten staan.
Wij hebben ervoor gekozen om 3 dagen voor de sapkuur ons eten aan te passen. Het kan zijn dat je dan al klachten ervaart zoals hoofdpijn en vermoeidheid. Dit trekt na een paar dagen weg.

Resultaten en hoe verder

Na de drie dagen gezond eten en de 3-daagse sapkuur was ik al meerdere kilo’s kwijt. Veel mensen die overwegen een sapkuur te doen zijn benieuwd of deze kilo’s er daarna ook af blijven. Dit hangt er eigenlijk vanaf of je jouw eetpatroon na de sapkuur aan gaat passen. Val je weer terug in je oude eetpatroon? Dan zitten de kilo’s er zo weer aan. Blijf je lekker en gezond eten? Dan is de kans groot dat de kilo’s er niet meer bij komen en dat je zelfs nog meer afvalt.