Sportkleding voor tijdens de zwangerschap.

Sportkleding voor tijdens de zwangerschap

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Wil je graag blijven sporten tijdens je zwangerschap maar ben je wat onzeker over waar je goed aan doet? En wil je weten waar je onder andere op moet letten bij de aankoop van sportkleding tijdens de zwangerschap? Dan vind je in deze blog alle informatie die je nodig hebt.

Sportkleding voor tijdens de zwangerschap: Hier let je op!

Wanneer je sportkleding koopt voor tijdens de zwangerschap moet je goed opletten of de kleding mee kan groeien met het lichaam. Aangezien je lichaam veranderd tijdens de zwangerschap moet de sportkleding mee kunnen groeien. Dit kan wanneer je sportkleding koopt met stretch naar 4 zijden. Waar je op moet letten bij het kopen van sportartikelen voor zwangere vrouwen is: Dat niet alleen het materiaal heel zacht moet zijn maar ook voldoende ondersteuning moet geven. Dit is iets dat vaak onbekend is bij zwangere vrouwen.

Nike sportkleding voor zwangere vrouwen

Wij hebben gekeken naar de sportkleding voor zwangere vrouwen van Nike.

https://www.youtube.com/watch?v=_-5MGkUwe6w

Je moet goed opletten dat de kleding goed over de buik valt, een echte Nike tanktop is hier heel geschikt voor. De tanktop past als een tweede huid. De diepe hals geeft je zelfs de mogelijkheid  om borstvoeding te geven.  De extra lange tanktop van stretchmateriaal rekt in 4 richtingen en zit comfortabel tijdens de hele zwangerschap. Hij bedekt ook je hele buik tijdens de gehele zwangerschap hoe groot je buik ook is. De top geeft je ook heel veel bewegingsvrijheid. Deze tanktop ziet er zeker niet uit als zwangerschapskleding en past ook na de bevalling nog goed.

Ook de lichte en ventilerende Nike One legging is gemaakt voor langdurig gebruik. Het materiaal past zich aan je veranderende lichaamsvormen aan (voor, tijdens en na de zwangerschap). De legging bedekt en ondersteunt je hele buik met de flexibele tailleband.

Goede begeleiding tijdens het sporten

Hoe je ook sport tijdens je zwangerschap of je nu wandelt of rent je moet tijdens je zwangerschap goede begeleiding hebben om veilig te sporten. Onder het thema: beweeg met ons mee biedt Nike je runs aan met audiobegeleiding  welke zijn afgestemd op elk trimester met tips en artikelen over je gezondheid van je bekkenbodem. Je krijgt dan ook adviezen van experts op het gebied van pre- en postnatale beweging