Voordeelboxen en mystery boxen zijn enorm populair

Mystery boxen

Voordeelboxen, suprise boxen en mystery boxen zijn enorm populair. Deze trend is een aantal jaar geleden ingezet en lijkt zich nog velen jaren door te zetten. Je hebt de populaire maaltijdboxen, waarin je van tevoren wel weet wat je krijgt, maar ook mystery boxen, zoals een Kneusjes Box met daarin kamerplanten. Je weet van tevoren niet welke kamerplanten je zal ontvangen. Daarnaast bestellen mensen -voornamelijk in het buitenland- mystery boxen met daarin een onbekende inhoud. De ene keer met veel rommel en zelfs vuilnis, de andere keer zit er een Playstation 4 in.

Soorten mystery boxen

Je hebt heel veel soorten suprise of mystery boxen. Eigenlijk valt alles waarvan je van tevoren de inhoud niet weet onder deze categorie. Bestel je dus via Amazon of Ebay een doos met daarin spullen waarvan je niet weet wat het is, totdat je het uitpakt? Dan valt dit er onder. Bestel je via een plantenwebsite een doos met voordelige planten, waarvan je niet weet welke planten je uiteindelijk krijgt? Dan valt dit er ook zeker onder. Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat gewoon.

Zelf ook een box kopen?

Op sommige websites is het tegenwoordig zelfs verboden om dit soort dozen te kopen. Het is ook een soort van gokken, omdat je niet weet wat je krijgt. Ook gaan er macabere verhalen in het rond. Ook op YouTube staan er enorm veel filmpjes van mensen die bijvoorbeeld een mystery box hebben gekocht op het Dark Web met daarin hele lugubere dingen. Daarentegen zie je op steeds meer websites leuke voordeelboxen en mystery boxen, met daarin gegarandeerd leuke artikelen. Dit raad ik je dan wel weer aan.

Voordeeldozen

Een voordeeldoos heeft weinig met een mystery doos te maken. Het is meer een manier voor de consument om een bepaald product in grotere hoeveelheid te kopen. Ook is het een stunt van de fabrikant, om zo de orderwaarde omhoog te krikken.

Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.