Zomer sale: Wanneer begint de uitverkoop in de zomer periode?

zomer sale

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

In een jaar zijn er verschillende grote uitverkoop periodes. Naast de winter sale en de midseason sale is er ook een zomer sale. Ben jij benieuwd wanneer de zomer sale begint en wat het beste moment is om de leukste producten te scoren? Lees dan snel verder in deze blog waarin we ook een aantal leuke webwinkels uitlichten waar je goed kunt slagen in de zomer sale.

Wanneer is de zomer sale?

De zomer sale is net als de winter sale één van de grootste uitverkoop periodes. Deze periode duurt vaak langer en de kortingen zijn hoger dan tijdens de midseason sale periode. Vanaf juni of juli begin je te zien dat (web-) winkels producten afprijzen. In augustus of zelfs september loopt deze sale periode af.

Wat is de beste sale periode om te shoppen?

Het is lastig om te zeggen wanneer je nou het beste kunt gaan shoppen. Wil je nog zo veel mogelijk keuze hebben? Dan is het slim om te gaan shoppen aan het begin van de sale periode. Ga je het liefst voor de hoogste afprijzing en de laagste prijzen? Dan kan je beter meer naar het einde van de uitverkoop gaan shoppen. Het kan dan alleen wel zo zijn dat je minder keuze hebt en dat er maten zijn uitverkocht.

Zomer sale bij de Mango

De Mango behoort net als de H&M en de Zara tot de meest populaire modewinkels in Nederland. Tijdens de zomer sale krijg je in de winkels en in de webwinkel tot wel 50% korting op zowel kleding als accessoires. De collectie is enorm uitgebreid en bestaat uit verschillende zomerse items. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende lichte en luchtige stoffen zoals de typische zomerstof linnen. Kies voor een mooie zomerjurk, linnen pak met shorts, jumpsuit met korte pijpen of één van de vele andere zomerse kledingstukken.

Humanoid sale

Vind jij het belangrijk om op een duurzame manier te shoppen? Dan kan je beter hier een kijkje nemen bij de Humanoid sale met kortingen tot 30%. In deze webwinkel vind je prachtige en tijdloze items die je jaar na jaar kan blijven dragen. De kwaliteit van deze items is erg goed waardoor de kleding lang in je kast kan blijven hangen. Door de lichte en aardse kleuren zijn de kledingstukken zeer geschikt om te dragen in de zomer en lente en makkelijk te combineren met andere items uit jouw kast.