4 interessante affiliate marketing podcasts

4 interessante affiliate marketing podcasts

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Er zijn online meerdere cursussen, trainingen en e-learnings te vinden op het gebied van affiliate marketing. Vaak betaal je hier echter veel geld voor. Aan de ene kant is dat niet erg, wanneer je de juiste cursus of training uitkiest leer je er waarschijnlijk veel van. Er zijn echter veel andere manieren waarop je gratis meer kan leren over affiliate marketing. Zo zijn er heel veel podcasts die je gratis kan beluisteren en waarin je meer leert over dit onderwerp.  Ook wordt er in deze podcasts vaak extra aandacht besteed aan de nieuwste ins en outs op dit gebied. Het kost vaak wel wat tijd om goede podcasts te ontdekken. Daarom hebben wij 4 interessante affiliate marketing podcasts op een rij gezet.

The Affiliate Guy podcast

Beluister de Affiliate Guy podcast hier

Eén van onze favoriete podcasts is de Affiliate Guy podcast van Matt McWilliams. Ook nu nog komen er regelmatig nieuwe podcasts uit waardoor je goed op de hoogte kan blijven van het laatste nieuws en de laatste ins en outs op het gebied van affiliate marketing. De laatste aflevering is drie dagen geleden geplaatst en heet “What’s working on Social Media right now”. Ook deze maand kwam “Our BEST affiliate promo ever (how we did it)” uit.

Awin Talks Podcast

Eén van de bekendere affiliateprogramma’s waar jij je als publisher bij kan aansluiten is Awin. Awin heeft zijn eigen (Nederlandstalige) podcast. Om deze podcast te kunnen beluisteren hoef je alleen je naam en emailadres in te vullen. Je krijgt dan een link toegestuurd waar je de podcast kan beluisteren en je krijgt een mail wanneer er een nieuwe podcast is uitgebracht. De laatste podcast is op 19 december 2018 uitgekomen. Naast deze Nederlandse versie van Awin Talks is er ook een globale versie op de Amerikaanse Awin website. Hier lijkt er iedere maand een nieuwe Awin Talks uit te komen. Voor de Amerikaanse versie hoef je geen emailadres door te geven.

Affiliate Marketing Influencer Podcast | Stacia Kennedy

Heb jij geen eigen website maar wil je wel graag geld verdienen met affiliate marketing? Dan kan je deze podcast van Stacia Kennedy volgen. Ook wanneer je wel een eigen website hebt kan je veel hebben aan deze podcasts. Onderwerpen als “How to grow your Facebook group” kunnen er ook voor zorgen dat jij uiteindelijk meer bezoekers naar jouw website “trekt”.

Smart passive income online business and blogging | Pat Flynn

Deze podcast van Pat Flynn is niet alleen maar georiënteerd op affiliate marketing maar toch kan hij niet ontbreken in dit lijstje. Veel mensen vinden dit ook wel de beste podcasts ooit en leren iedere aflevering weer wat bij. De podcast gaat over het opbouwen van een online inkomen. Hierbij wordt aandacht besteed aan bedrijfs- en blogstrategieën, marketingtips, passieve inkomensstromen, social media strategieën, contentmarketing en ga zo maar door.

Uitgelichte afbeelding: Photo by ConvertKit on Unsplash


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.