Dag 3: Challenge “Eet als een Victoria’s Secret model” (veganistisch)

Victorias secret model challenge eten veganistisch

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Vandaag laat ik mij inspireren door een Victoria’s Secret model met een veganistisch eetpatroon, Bridget Malcolm. Bridget is een Victoria’s Secret model en komt oorspronkelijk uit Australië. Ze houdt een blog bij met recepten en Q&A’s. Op YouTube kon ik helaas geen duidelijke vlog of interview met haar eetschema op een dag. Daarom heb ik de recepten van de blog gehaald en van haar Instagram.
Ontbijt

Bridget Malcolm drinkt na het opstaan een kop koffie en heel veel water en begint de dag met mediteren. Als ontbijt neemt ze een veganistische chocolade proteïne shake. Ik heb als ontbijt een shake gemaakt met amandelmelk, een handje amandelen, silken tofu en wat cacaopoeder. Die shake was heerlijk, echt een traktatie.

chocolade proteïne shake

Lunch

De lunch die Bridget regelmatig neemt heb ik kunnen vinden op haar blog. Het is een goed gevulde salade met een zelfgemaakte pesto als dressing. Deze veganistische linzensalade met homemade pesto was heerlijk als lunch, wel is het handig om er of wat rijst bij te eten of wat extra eiwitten. Dat maakt de salade nog wat meer vullend.

salade met homemade pesto

Avondeten

Als avondeten staat er een recept voor een veganistische ratatouille op haar blog. Zij gebruikt de oven om de groenten te bereiden. Omdat wij in het busje alleen een mini-oventje hebben, heb ik de groenten in de pan bereid. Dit recept was geen succes, misschien ook omdat alleen groenten als avondeten echt te weinig is. Voeg dus zeker iets van pasta of vegetarisch vlees toe om het meer vullend te maken.

veganistische ratatouille

Snacks

Wanneer Bridget Malcolm onderweg is snackt ze graag cherry tomaatjes. ‘S avonds heb ik nog een keer de shake gemaakt omdat het eten van deze dag echt te licht was.

Bekijk dag 4 van de challenge “Eet als een Victoria’s Secret Model”