Hoe kan ik Google Nest Mini bedienen?

Google Nest Mini

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Veel mensen zijn nog niet bekend met de Google Nest Mini. Wat is het eigenlijk? Wat kun je ermee? Waarvoor is het goed? Waarom zou ik er een kopen? Het zijn een paar vragen die vaak gesteld worden. De Google Nest Mini is een ronde speaker met daarin een ingebouwde assistent. De assistent kun je aansturen met je stem en spraakopdrachten. Het is mogelijk om een alarm aan te zetten, de slimme lampen uit te doen en andere slimme apparaten te bedienen. Denk aan de slimme stofzuiger, grasmaaier, sproeier, radio, koffiezetapparaat en ook het zonnescherm bijvoorbeeld. Er zijn zoveel mogelijkheden. De Google Nest Mini maakt het bedienen van elektrische apparaten gemakkelijker. Daarnaast kun je er ook naar de radio luisteren of muziek. Het kan je vragen beantwoorden en ook helpen met het laatste nieuws of de files op de weg. Er zijn volop mogelijkheden met de Google Nest Mini

Het installeren van de Google Nest Mini

Het is belangrijk om de Google Nest Mini goed te installeren. De eerste stap is om de app te downloaden op je smartphone. De app zoekt daarna naar alle apparaten nadat je bent ingelogd. Het is belangrijk om een verbinding met het wifi netwerk te hebben. Als er een goede verbinding is dan zal het allemaal vanzelf gaan. Hierna kun je zelf bepalen waar je de speaker plaatst. Het kan in de slaapkamer, keuken, woonkamer of andere plek geplaatst worden. Het is belangrijk dat het wifi signaal er sterk genoeg is. 

Hoe bedien je de Google Nest Mini?

De Google Nest Mini is the bedienen met je stem. Het is niet moeilijk. Het kost vaak wel even iets tijd om de Google Nest Mini aan jouw stem te laten wennen. Wanneer dit goed gaat zal de Google Nest Mini al je commando’s uitvoeren. Je start met Hey Google of Oke Google en voegt dan een specifiek commando toe. Hey Google doe de radio aan. Ok Google lampen wat zachter of Ok Google licht uit zijn een paar commando’s die je kunt gebruiken. Het is ideaal om zo gebruik te maken van alle apparaten in de woning. 

Waarom voor een Google Nest Mini kiezen?

Het grote voordeel is dat het niet meer nodig is om naar de schakelaars te lopen of om de knoppen te bedienen. Het gaat allemaal vanzelf. Waar de oudere groep mensen de televisies nog kenden zonder een afstandsbediening was het een hele vooruitgang om in de bank te kunnen blijven zappen. Nu kan dit zappen met de stem gebeuren. Ook is het mogelijk om tal van andere apparaten te bedienen. 

De kosten van een Google Nest Mini? 

De Google Nest Mini is verrassend betaalbaar en kost nog geen zestig euro. Het is hiermee een aanwinst in iedere woning. Het is een goede stap om een slimme woning te krijgen. Een woning waar alle apparaten met een stemcommando bediend kunnen worden. Overigens zijn er bij dé specialist op het gebied van smart home producten Smartbright.nl regelmatig scherpe aanbiedingen voor deze boxen.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.