Mango zomercollectie 2020

Mango zomercollectie 2020

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Deze maand op 1 juni is de meteorologische zomer begonnen. Op 20 juni begin dit jaar de astronomische zomer. 20 juni is ook meteen de langste dag van het jaar. Om nog even een beetje na te kunnen genieten van het mooie weer van de afgelopen dagen kan je de Mango zomercollectie 2020 online bekijken. Met de hippie-achtige luchtige jurken en mooie beige en natuurlijke kleuren weet je zeker dat je helemaal klaar bent voor de warme en zonnige dagen die nog gaan volgen. In de video zie je ook het Nederlandse model Jill Kortleve.

Live in Bloom: De nieuwste campagne voor de Mango zomercollectie 2020

De nieuwste campagne voor de Mango zomercollectie 2020 werd 2 weken geleden online gezet. En wat een prachtige campagne is het! Een perfecte zomerdag. Grote velden met prachtig gekleurde bloemen, grote tafels met eten en vrienden en familie en de dag afsluiten met gitaarspel en een buitenbioscoop. In de campagne zie je prachtige grote en luchtige jurken, kleurrijke jurken maar ook mooie rustige en lichte zandkleuren zoals beige. Wanneer je de campagne kijkt op de website van Mango kan je klikken op het beeld en krijg je de kleding en accessoires die gedragen worden te zien, erg handig!

Recuerdos del mediterranéo: De Mango collectie gemaakt van natuurlijke materialen

Deze zomer is ook de Recuerdos del mediterráneo Mango collectie uitgebracht. Deze collectie bestaat uit schoenen en accessoires gemaakt van natuurlijke materialen zoals jute, hout, schelpen en kokospalmblad. Bekijk ook zeker de prachtige productfoto’s van deze collectie eens. De productfoto’s zijn als een soort stillevens gestileerd.

Mango zomercollectie 2020

Bekijk de zomercollectie van Mango en ga naar de webwinkel

Ben jij benieuwd geworden naar de Mango zomercollectie 2020? Ga dan snel naar de webwinkel! Wist je trouwens al dat je op de Mango website ook gericht kan zoeken naar outfits voor op kantoor of voor feesten en bruiloften? Zo wordt de zoektocht naar de juiste kleding iets minder lastig! Ook voor bikini’s en zonnebrillen kan je in deze webshop terecht. Binnenkort wordt zelfs de categorie met mondkapjes en gel gevuld, wanneer je met het OV moet wil je er natuurlijk wel een beetje fashionable bij lopen. ?


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.