Sportkleding van het merk Oysho

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Ben jij al bekend met het merk Oysho? Dit merk heb ik dit jaar in Barcelona ontdekt en ik ben verliefd! Helaas zijn er nog geen Oysho winkels in Nederland maar gelukkig kan je kleding van het merk wel online bestellen. Vooral de sportkleding van het merk Oysho behoort tot mijn favorieten. Wil je meer weten over het merk en over waar je de kleding kunt kopen? Lees dan snel verder!

Over de collectie

De collectie van het kledingmerk Oysho bestaat niet alleen uit sportkleding. Je kan er ook goed slagen voor lingerie, nachtkleding en huiskleding.

Sportkleding van het merk Oysho

De sportkleding van het merk Oysho is verbazingwekkend goed geprijsd als je kijkt naar de kwaliteit van de kleding. De kwaliteit van de kleding is altijd erg goed. De materialen zijn heel mooi, de kleding is altijd mooi afgewerkt en heeft mooie details. Veel sportbeha’s hebben bijvoorbeeld prachtige vormen op de rug. De kleuren, prints, vormen en materialen zijn ook weer anders dan bij standaard sportkleding. Je hebt echt iets moois aan. Als je aan Sport meets Fashion denkt, denk je zeker aan de sportkleding van Oysho.

oysho kleding

Winkels

Helaas zijn er in Nederland nog geen winkels van Oysho. Er was ooit wel een winkel van Oysho in Rotterdam. Om te kunnen shoppen in een Oysho winkel kan je onder andere naar het thuisland Spanje, Frankrijk en België.

Oysho (sport) kleding online kopen

Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om Oysho kleding online te bestellen. Zo kan je bijvoorbeeld kleding bestellen bij Zalando. Ook via de officiële website is het mogelijk om kleding online te bestellen en te laten bezorgen in Nederland. De prijzen kunnen wel per land verschillen. Zo zijn de prijzen in Spanje goedkoper dan de prijzen in bijvoorbeeld België of Nederland.

Mijn aankopen (tot nu toe ;))

Voor mijn verjaardag heb ik een sportoutfit gekregen van Oysho. Ik heb gekozen voor een zwarte fluwelen 7/8 broek met een hoge taille en uitsnijding met fijn gaas aan de zijkant van de benen en een bordeauxrode sportbeha.
Naast sportkleding verkopen ze bij de Oysho ook accessoires, denk hierbij aan schoenen maar ook sportmatjes (zoals het sportmatje op de foto).

oysho

Daarna heb ik een lange zwarte sportbroek gekocht met een panterreliëf en doorzichtige stukken met gaas aan de voor en achterkant van de broek (die zie je beter in de eerdere foto in deze blog) en een groene sporttop.

oysho sportkleding