5 slimme ideeën voor promotiemateriaal

Brand promotie ideeën

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Je wilt meer naamsbekendheid genereren voor jouw bedrijf. Online heb je al veel gedaan en je hebt ook al eens flyers laten bezorgen, maar nu ben je op zoek naar iets nieuws. Hoe kun je jouw bedrijf nog meer laten opvallen? Hieronder vind je vijf slimme ideeën voor bedrukt promotiemateriaal.

Pennen

Dit idee is misschien nogal ouderwets, maar het werkt zeker nog! Ondanks het feit dat we nu veel op de computer doen, heeft iedereen nog wel eens af en toe een pen nodig. Het is een handig item en leuk en makkelijk om cadeau te geven. Je hoeft er niet eens een heel gebaar bij te maken, maar je kunt hem gewoon aan iemand uitlenen.

Tape

Als je pakketten verstuurt naar je klanten, kun je ervoor kiezen om de dozen te bedrukken met jouw logo. Helaas brengt dit vaak wel aardig wat kosten met zich mee, zeker als je dit in kleur wilt laten doen. Je kunt beter kiezen voor tape bedrukken, bijvoorbeeld bij TapePrint. Dit is in de meeste gevallen een stuk goedkoper en zo is toch je bedrijfslogo zichtbaar op het pakket!

Tassen

Als je producten verkoopt of uitdeelt op locatie, is het een heel leuk idee om dit in te pakken in een tas met jouw logo. Als de klant dan naar huis gaat of nog even rondloopt, zien mensen hem of haar met de tas lopen. Is het een wat stevigere en mooie tas? Grote kans dat die klant hem dan nog een paar keer gaat gebruiken. Zo maakt de klant gratis promotie voor jou!

Mokken

Dit idee bestaat natuurlijk ook al een tijd, maar het blijft leuk. Geef je klant een leuke mok met jouw logo mee die hij of zij of kantoor kan gebruiken. Zijn of haar collega’s en klanten zien die mok dan staan. Doppers of waterflessen zijn ook een leuk idee, zeker als je klanten sporters zijn.

Ansichtkaarten

Nog niet heel veel bedrijven doen dit, omdat je hier ook wel creatief voor moet zijn. Maar daarom is dit des te leuker! Bedenk een paar leuke teksten voor ansichtkaarten en laat ze drukken met jouw logo erop. Geef ze weg aan jouw klanten en fans. Als je leuke, creatieve teksten hebt bedacht, is er een redelijke kans dat zij de kaarten ook echt gaan versturen!


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.

1 gedachte over “5 slimme ideeën voor promotiemateriaal”

  1. Goede tips voor bedrukt promotiemateriaal. Wel kun je je afvragen hoe duurzaam je reclamecampagne is. Tassen is een prima idee, vooral wanneer ze van katoen zijn. Het is in de wereld van vandaag een ware uitdaging om op duurzame wijze reclame te maken.

Reacties zijn gesloten.